Våra samarbetspartners

Bengts Hästsport i Veberöd, Skåne, är återförsäljare för Farmcares hela sortiment Här kan du se o testa en del av våra produkter. Information om våra  produkter finns inne i butiken. Bengts Hästsport är också utlämningsställe för beställda produkter.

Gunnars Maskiner i Kungälv är återförsäljare för i första hand våra harvar

Pers Maskinbod i Tolånga utanför Sjöbo är återförsäljare och specialister på fyrhjulingar och minitraktorer som passar farmcares harvar

Ridbaneservice

Svabeholms kungsgård
277 35 Kivik
info@ridbaneservice.se

Drömmer du om ett ridunderlag som är självbevattnande, halkfritt, dammfritt har bra svikt och minimalt underhåll? – Farmcares  samarbetspartner vid nyanläggning av ridbanor. Anders Thuresson och Mats Bengtssonpå High Tide  rekommenderar Farmcares harvar.

Stall Sönnervång och Håkan Wahlman är goda ambassadörer för Farmcare. Hos Håkan finner du hästfoder, fodertillskott, stalltillbehör, tvätt och lagning, uthyrning av trailers mm.mm.

Johan ”Jonk ”Stenström på Follow me darling har designat vår hemsida i Word Press. Vi är mycket nöjda med Johans jobb och Word Press är  lätt att hantera även för  icke professionella. Rekommenderas !!

Vi samarbetar på fodersidan med Pia Prahl på Saracen.se.

    Kvalitetsfoder för bästa prestation.