Om oss

Farmcare ägs av Peter Andersson och Lars Åkesson.

Som ryttare och hästägare är vi väl medveten om ridunderlagets betydelse för hästens välbefinnande och hållbarhet. De senaste årens debatt och ökade uppmärksamhet på underlaget fick ny fart efter det katastrofala underlaget i Aten OS 2004. Sedan dess har mycket hänt vad gäller materialutveckling för ridunderlag men förvånande lite på skötselsidan.
Farmcare kan nu erbjuda flera  specialharvar för olika ridunderlag  och flera andra kvalitetsprodukter för  en rationell och säker stallskötsel.

Presentation av Lars Åkesson

Lars driver Björkhaga gård med inackorderingsstall och hobbyuppfödning.  Lars är en erfaren ryttare och har tävlat upp till 1,30m i hoppning. Fortfarande aktiv inom Skånska Husartroppen och ofta Master på Hubertusjakten. Med egen gård och ett stort intresse för det tekniska har Lars utvecklat sin ingenjörskonst .

Presentation av Peter Andersson

Sedan ungdomen hästägare och f.d.tävlingsryttare på lagom nivå. Tävlat i hoppning upp till 1.30m och i fälttävlan och dressyr i lätt klass. Under många år tävlingsledare.  Tidigare ledamot i Skånes Ridsportförbund. Överdomare och A-domare i hoppning.