Foderbrist

Efter sommarens torka måste vi alla vara sparsamma med allt stråfoder vi kan få tag i. Farmcares stora foderhäck i kombination med ett hönät minimerar spill o sparar in kostnader.

 

Publicerat i Nyheter |

Vår stora foderhäck alltmera populär

Ett av landets större travstall har nu investerat i 26 stora foderhäckar från Farmcare. Kring varje foderhäck finns det 15 ätplatser. Välkommen även du att kolla in marknadens största och säkraste foderhäck.

Publicerat i Nyheter |

Fodrar du med hö eller ensilage utomhus ?

Skydda ditt stråfoder från lera och regn. Använd marknadens största och säkraste Foderhäck, 2,2m bred. Stor öppning gör det lätt att lyfta in även de allra största balarna.

www.farmcare.se

Publicerat i Nyheter |

Fler och fler satsar på lösdrift

Farmcare har utrustningen som behövs för att rationalisera hästhållning i lösdriftssystem. Två stora rid- och träningsanläggningar i Stockholmsregionen använder nu farmcares batteridrivna storbalsvagnar med inbyggd digitalvåg. Vi har nyligen sålt 16 foderhäckar till en av Sveriges främsta travtränare som satsar på lösdrift.

Vi har säkert också produkterna som du behöver. Kolla in vår hemsida www.farmcare.se

Publicerat i Nyheter |

Ponny SM anlitar Farmcare

Inför Ponny SM i Helsingborg 2-5 /11 2016 valde man Farmcares Textil Specialharv för bästa skötsel av textilfiberbana.

Publicerat i Nyheter |

Succé för Farmcare på Falsterbo 2016

Våra produkter mötte stort intresse på Falsterbo Horse Show 2016. Ett flertal hästägare får den närmaste tiden nya harvar, gödselvagnar och stolpklippare till sin gård.

Den nya stolpklipparen som klipper runt stolpar under körning – väckte ett stort intresse. Du kan se den på film om du klickar på produkter/stolpklippare/se den in action.

Ni som ville låna hem en harv är välkomna att höra av er, det passar oss ganska bra så här i semestertider.

Tack för alla trevliga samtal i vår monter.

Farmcare

Publicerat i Nyheter |

Den nya stolpklipparen Zaunkönig lanserades på Mila

Det var med spänt intresse vi lanserade den nya stolpklipparen Zaunkönig på Lantbruksmässan Mila i Malmö. Den väckte berättigat uppseende och det var många som blev imponerade av dess smidighet och kvalitén.

Med tre roternade klipphuvuden klipper den helt rent runt stolpar i en körhastighet av 4 km/timme.

Intressant inte bara för lantbruk och hästgårdar utan även för kommuner, vägverk, äppelodlare mm.

 

Publicerat i Nyheter |

Fler och fler ridklubbar väljer Farmcare

Marks Ridklubb är ytterligare en ridklubb som har kommit fram till att Farmcares harvar är bästa lösningen vid en sammanvägning av  funktion, kvalitet, enkelhet vid användning och pris.

Vi är glada för den exponering våra produkter får vid våra ridklubbar.

 

Publicerat i Nyheter |

Alvesta Ridklubb

Alvesta Ridklubb bestämde sig efter moget övervägande att välja farmcare som leverantör av planharv för bästa skötsel av klubbens ridbanor.

Publicerat i Nyheter |

Bollerups Naturbruksskola

Bollerups Naturbruksskola har bestämt sig för att testa Farmcares rostfria gödselvagn i sin hästverksamhet. På Bollerup har du alltså möjlighet att se vagnen in ”action” och diskutera med personal och elever vad de tycker om vagnen.

Publicerat i Nyheter |