Försäljningen av våra harvar, gödselvagnar, foderhäckar mm tar fart igen!

Vi tar ansvar för våra kunder även efter leverans. Produkterna skall alltid fungera och kunden skall vara nöjd. Det är en del av vår filosofi KVALITET FÖR SÄKER HÄSTMILJÖ.

Vi är stolta att kunna säga att vi hittills bara haft nöjda kunder.

Häromdagen fick vi detta mejl från ytterligare en nöjd kund.

Hej Peter

I går kom harven! Jäklar vad fin. Var tvungen att provköra på kvällen och det var helt magiskt hur den tog hand om vallen och ”diket” runt spåret i paddocken. Det var fantastiskt hur man utan rädsla för att fastna i staketstolparna kunde köra mycket nära. Paddocken fick ett mycket proffsigt utseende och det blev ett högt betyg från den ridande generationen hemma. Det är ju lite att lära med alla olika inställningar och varianter men redan vid denna första provkörning infann sig en total lycka!

Körde även runt på gårdsplanen mm en sväng och detta kommer att bli mycket bra!

Lämna ett svar